Vi river Bro 1 ned og dyrker havhave

Bro 1 rives ned
Der er gang i aktiviteterne på land, for vores entreprenør er begyndt at afspærre området langs med Bro 1, så nedrivningen af broen kan begynde. Der bliver selvfølgelig bygget en ny, fin bro, som, vi regner med, kan tages i brug til foråret 2020.  

Vær med til at dyrke en havhave
Vi har også aktiviteter til havs i støbeskeen, for vi vil etablere en havhave, hvor man kan dyrke tang og muslinger på liner.

Det er planen, at havhaven skal danne ramme om et hyggeligt fællesskab, hvor man kan mødes om alle de aktiviteter, der er i forbindelse med at være ”havbonde”. Derudover er det tanken, at havhaven skal bruges til at lære børn og unge om havbiologi og bæredygtighed.

Havhaven skal drives af en forening, og vi har allerede to potentielle medlemmer, men vi vil gerne have flere med! Hvis det er noget for dig, så kom med til vores infomøde om havhaven. Det sker:

18. november kl. 17.00 i Mødelokalet på Marselisborg Havnevej 60, 8000 Aarhus C.

Vi samarbejder med organisationen Havhøst, som har en del erfaring med havhavebrug, og til mødet vil de bl.a. komme og holde et oplæg. Vi arbejder stadig på resten af programmet, men følg med og meld dig til i vores begivenhed på Facebook lige 
her

 

 

Der bliver opsat afspærring langs Bro 1.