Byggeriet går i gang

Det er blevet oktober, og derfor kan vores entreprenør snart kan stikke spaden i jorden og sætte gang i byggeriet. I første omgang er det Bro 1, der er i centrum. Broen skal nemlig rives ned, så der kan blive bygget en ny flot bro.

Vi regner med, at arbejdet går i gang i slutningen af oktober, men vi forbereder byggeriet allerede fra midten af måneden. Den skarpe sejler har nok opdaget, at alle rød/grøn-skilte og pladsnumre langs Bro 1 er fjernet, og i uge 42 sker der det samme for installationerne.

Det betyder naturligvis, at det er lidt af en udfordring for både at ligge der, mens byggeriet står på, og derfor har vi informeret alle bådejere langs med broen om, at deres båd skal holde en lille ”ferie” enten på land eller andre steder i havnen.

Flyttedag for Randhusene
Det er dog ikke kun både, der skal flytte sig, for det har også været flyttedag for vores randhuse, som har taget turen fra begyndelsen af Bro 1 og ned til Bro 9. Her skal de være med til at skabe et nyt og spændende miljø, og faktisk er det allerede nu muligt at få både kropsterapi og sikkerhedskurser i nogle af randhusene.

Du kan selvfølgelig læse med herinde, når byggeriet skrider frem, og ellers kan du slå et smut forbi vores Instagram 

Randhusene har fået ny placering ved Bro 9.