Den blå del af promenaden er næsten færdig

By in
1067
Den blå del af promenaden er næsten færdig

Der er sket en del i løbet af de sidste måneder; selve Promenaden er blevet bygget, så nu er det muligt at ligge ved broen med sin båd og nyde livet. 

En modstandsdygtig bro
Vi har brugt Azobetræ til byggeriet, og det er en meget hård og trætype, der ofte anvendes til havne, da den både er modstandsdygtigt overfor pæleorm og svampe.  

Matiaslampen
Vores specialdesignede lampe/strømstander er kommet på plads, og den står bogstavelig talt og lyser promenaden op. Vi kalder den Matiaslampen, fordi Matias, som arbejder på havnen, er manden bag dens udformning. Strømstanderdelen er lidt anderledes end havnens øvrige standere, fordi man skal bruge sit kort i teknikskabene langs promenaden i stedet for direkte i standeren.

Områderne langs Promenaden
Man kan efterhånden ane de kommende områder langs med promenaden: Havnetorvet har fået et egetræ midt på pladsen, konturerne af Strandhaven er på plads, der er blevet lagt græs ved Bryggen, Udsigten har fået en rampe, Strandengen er ved at blive gjort klar til beplantning og cykelstien er i skrivende stund ved at få et lag asfalt.

Alt i alt begynder man virkelig at kunne se hele området vokse frem.      

54321
(0 votes. Average 0 of 5)