Vi har fundet en entreprenør til Den blå promenade

Der har været lidt stille omkring promenaden i den senere tid, men ude i kulissen har vi haft travlt. Vi har nemlig været nede i alle de tekniske detaljer, så vi kunne sende promenaden i udbud og finde det firma, der skal stå for at bygge den.

Men vi kan vist ikke trække spændingen længere, så: vi har valgt Arkil A/S, som er et af Danmarks største entreprenørfirmaer med mere end 75 års erfaring, og som bl.a. har stået for udvidelsen af Skovshoved Havn i Nordsjælland.

Her hos os skal Arkil i første omgang nedbryde den nuværende bro langs promenaden, og derefter bygge den nye bro med dertilhørende Udsigt og Vandhave.

Det er planen, at Arkil begynder på arbejdet den 1. oktober i år, og at anlægget står klar i foråret 2020. Herefter begynder anden fase, hvor der skal opføres bygninger, og endelig tredje fase, hvor Strandengen og Ankomsten bliver udført, sådan at det hele står klar i foråret 2021.    

Følg med i Den blå promenades nyhedsbrev og Instagramprofil 
Husk, at du kan følge med i vores nyhedsbrev og få det sidste nye om Den blå promenade direkte i din indbakke. Du kan tilmelde dig nederst på siden. Du kan naturligvis også følge os på instagram, hvor vi hedder denblaapromenade.   
Foto: ARKIL